Vad händer.....

Nu har vi haft ett längre tävlingsuppehåll pga olika anledningar, såsom inställda tävlingar och att det inte funnits någon lämplig i vår planering.

Men i helgen var det tävlingar i Flyinge och vi var där alla fyra dagarna med Carippu, Carinjo och Nogger.

Blev en helg med blandat resultat men vi är väldigt nöjda med hur hästarna har hoppat. Är ju alltid lite svårt att veta när de inte har tävlat på ca 6 veckor.

Nogger gick tre 1.20 klasser och han hoppade alla rundor väldigt enkelt. Så nu blir det några rundor till på 1.20-1.25 höjden och därefter får han gå upp i klasserna igen.

Carinjo gjorde en väldigt bra och felfri runda i 1.35 och gick därmed vidare till ATG Riders League heaten. Resultatmässigt så var det ingen bra runda, men i övrigt gjorde han många väldigt fina språng.

Carippu gjorde tre bra rundor, men de första två dagarna hade vi inte turen på vår sida. Rev bla första hindret i 1.45 och därefter en felfri runda.

Men i sista 1.45 Dux Masters blev det en klockren och snabb runda som räckte till VINST!

Gilla

Nu gör vi inte mer inomhustävlingar då vi valde att inte åka till Borås denna helg. Är ju kval till Scandinavium, men då Kungsbacka blev inställt så valde vi bort att rida dessa kval. Finns en chans nästa är också förhoppningsvis.

Så om två veckor åker vi söderut och börjar vår utomhussässong Ler stort 

 

 

Då har vi fått snö och kyla i skåne, och det är väl både för- och nackdelar med det. Fast mest nackdelar då den enda fördel jag kan komma på är att man slipper leriga hagar och hästarCool

 

Varit lugnt på tävlingsfronten sen sist, så blivit mest markarbete med tävlingshästarna dessa veckor men nästa vecka bär det iväg till Helsingborg i 3 dagar.

Båda fölen är helt avvanda nu, och Alli tyckte det var superskönt att få vara själv i både box och hage.

Båda fölen har tagit det väligt bra att bli avvanda och varit väldigt smidigt. Skönt när de anpassar sig fort.

Ida har vi lämnat iväg för inridning, så ska bli roligt och spännande när hon är tillbaka. Då får vi se om hur kommer att bli som vi har hoppats på under dessa år vi tagit föl på henne.

Senaste kommentarer

06.07 | 10:11

Söker beg B-kortsbuss. Som har 5 säten. Välvårdad, ej över 12000 mil

...
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
22.03 | 14:22
Till Salu har mottagit 2
16.06 | 12:35
Om oss har mottagit 1