Vad händer.....

Vaka, vaka

Fortfarande inget föl, men hoppas verkligen att det kommer vilken dag som helst. Längtar efter att få sova en hel natt Cool

 

Imorgon är det dax att packa lastbilen igen för att köra på tävling på onsdag. Åker uppåt landet igen för att rida en deltävling i 7-star. och samla fler poäng för att kunna kvala till Falsterbo.

Sist var vi i Hammarö där vi gjorde en deltävling och fick med oss några poäng hem. Carinjo hoppade alla sina klasser väldigt bra, men hade tyvärr lite stolpe ut med 4 fel. Carippu avslutade helgen bra och var nolla i 1.50 GP.

I April var vi två veckor nere i Lanaken, Belgien och tävlade. Var en bra start på utomhussäsongen och det blev flera bra rundor och även lite placeringar. Carippu var bla 7:a i U25 GP första veckan.

Carinjo hoppade de 3* klasserna både veckorna och fick hoppa lite större klasser båda veckorna. Han gjorde flera bra rundor men hade inte turen på sin sida.

Nogger hoppade de lite lägre klasserna och det var två nyttiga veckor för honom. Då han inte är så resvan och varit på så många meeting så var han lite trött när vi kom hem. Men han fick välidigt mycket rutin med sig hem.

 

Kommer lite filmer från dessa två tävlingar.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan