Vad händer.....

Black Friday....

I tidigare inlägg så lovade jag att skriva oftare om vad som händer i vår vardag med bla hästar och tävlingar. Tyvärr har det inte blivit något de senaste veckorna pga tråkiga händelser både bland hästar och familj.

Den 23/11 var vi tvungna att ta bort Europ efter att han hade skadat sig allvarligt i hagen. Det blev en dramatisk upplevelse då Alexandra var hemma själv och hittade honom i hagen. Som tur var kunde våra snälla grannar, Olof och Frida Smith komma bort direkt och vara med henne tills veterinär och jag kom hem.

Detta är ju tyvärr baksidan med att ha djur och man är ju fullt medveten om att dagen kommer. Men det är alltid lika svårt och ledsamt när det väl är dags. Vi är i alla fall tacksamma att han fick hjälp fort och inte behövde lida i onödan.

RIP fina svarta Europ Krossat hjärta

 

Som sagts tidigare så har inte 2018 varit ett bra år för oss, och detta blev ännu ett bakslag.

Nu försöker vi titta framåt på de possitiva saker som finns och hoppas att vi får uppleva ett mycket bättre 2019.

Vi har även gjort vår sista tävling för detta året med Carippu, Carinjo och Nogger. Alla är nu fräscha och fullt igång, så vi kommer att börja tävla direkt när tävlingarna startar upp igen i Januari.

Alla tre hästarna hoppade bra rundor i helgen och nästan 100% felfritt. Carippu var felfri i sina två starter och placerad i båda. Carinjo precis utanför placering och Nogger fick en felfri runda.

Dante var också med och hoppade en 1.15, vilket han börjar göra riktigt bra och stabilt nu. Hade ner en bom, men i övrigt en klockren runda.

 

Har även kommit upp lite bilder från tävlingarna i Egypten, och hoppas kunna lägga till fler Cool

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan