Vad händer.....

Sista veckan

Då var även sista veckan i Kairo slut, och hade tyvärr lite stolpe ut denna helg. Första dagen fick jag ett pet, annars hade det blivit en placering.

Fredagen hoppade hästen riktigt bra och fick ännu en nollrunda, och en 6:e plac. Till sista dagen valde jag att hoppa en klass högre, och den höjden hade den bara hoppat någon gång tidigare. Fick några onödiga nedslag, men i övrigt var det en riktigt bra runda.

Det bästa var att hästen blev bättre och bättre efter varje gång jag hade ridit den och hästägaren var supernöjd. Hon och alla de andra tyckte att jag hade gjort ett superjobb med hästen på dessa 14 dagar, då de tyckte att jag hade fått en av de sämre hästarna. Men jag trivdes väldigt bra med hästen och kände redan första dagen att det fanns kapacitet och hopp i den, så jag valde att behålla den båda veckorna. Och med facit i hand var det lyckat då jag var den som fick mest placeringar Cool

 

Den sista veckan fick jag en häst till att rida. Den var rätt grön men hade ett stort hopp. Även den hoppade bättre för varje dag trots att jag fick något nedslag per runda.

 

Han även med en del turistande mellan tävlingsdagarna, så blev en tur till pyramiderna och Alexandria bla.

Kommer upp bilder inom kort, så håll utkik.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan