Vad händer.....

Nu har det börjat....

Alla hästarna hemma har lite paus nu i två veckor medans Karolina är i Kairo och tävlar. Så blir mycket hagvistelse, även om våra är ute varje dag ändå. Försöker rida ut så mycket som möjligt och däremellan lite longeringsjobb/trimjobb. När vädret är så bra som det är nu, med sol och inget regn så passar man gärna på att jobba dem ute.

Vi försöker alltid variera våra ridpass med ute och inne och på olika underlag. Tror att hästarna mår bäst av det och även att hållbarheten blir bättre. Vi har ju mest äldre hästar, så det viktigaste är att hålla dem glada och motiverade inför sin uppgift.

Nu har även tävlingarna nere i Kairo börjat, och igår blev det en start i lilla rundan. De fick sina hästar vid lunchtid igår och provred/hoppade dem lite. Sen var det tävlingsstart kl. 17 och idag är det tävlingsdags vid 16-tiden.

De håller inte så hårt på tiderna utan tar det som det kommer, och oftast ändras startid framåt. Igår började stora rundan kl. 24 och var klar kl 01.30, så ingen brådska direkt....

 

Förhoppningsvis kommer det mer info under kvällen idag, från tävlingarna igår och idag.

Och då givetvis blir det snabb uppdatering här. Kolla gärna på facebok där det uppdateras med lite bilder dagligen "Teamkielbasa Showjumping"

Kommer även skapa en mapp här sen med alla bilder

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan