Vad händer.....

Nya tävlingar i Polen

Nytt år och en del har hänt sen sist vi uppdaterade Cool

Hästarna fick ta det lugnt under julveckorna och gjorde vår först tävling i slutet av januari och två i februari för att komma igång lite lugnt.

Blev några placeringar med Castello och Nogger fick börja lite lätt efter vintervilan. Carippu och Carinjo gjorde två starter för att komma igång innan det var dags att åka utomlands för två tävlingar i Polen.

Så efter 3 veckor i Polen och två tävlingar så är de nu hemma igen. Har varit 3 kalla veckor, men ingen snö i alla fall.

Första tävlingen var vi i Lublin och det är en bit att köra från båten, ca 80 mil. Märker att hästnarna börjar bli vana vid längre resor då de står och sover den mesta tiden.

Blev en 5:e plac med Carinjo i Knock Out klassen. Gjorde även en nollrunda men utanför placering. De rider otroligt fort så man får verkligen kriga för placeringarna.

Efter tävlingen blev det 10 dagars uppstallning hos bekanta och därefter vidare till Warszawa.

Denna helg hoppade hästarna bättre. Tanken var att Carippu skulle gå stora rundan men vi ändrade oss och valde att hoppa lite lägre då det fortfarande är tidigt på tävlingssäsongen. Så det blev en 10:e plac för Carippu i en speed klass.

Carinjo hoppade Knock Out klassen igen och denna gång blev de 2:a efter 4 väldigt jämna rundor där de verkligen fick kämpa för att vinna. Denna klass börjar bli Carinjos specialitet och han tycker det är superkul och vet exakt vad som gäller.

Då vädret inte har varit det bästa hos oss nere i Skåne så har övriga hästar fått ta det lite lugnare. Castello och Nogger sätts igång igen för fullt och snart är det dags för tävling för dem igen.

Just nu så längtar man bara till att våren ska komma och snön försvinna.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan