Vad händer.....

Intensivträning

Förra lördagen var det tävling i Lillhagen med Castello och han fortsätter att leverera bra rundor med snabb tid. Blev en 6:e plac i 1.20 och i 1.30 hade han näst snabbaste tiden men tyvärr så rev han sista hindret. Men än så länge har det varit placering i alla hans starter i höst så nu får han lite tävlingsfritt i två veckor innan det är dags för hans nästa tävling.

Sen på kvällen så packade vi lastbilen och förberedde Carippu, Carinjo och Nogger för resa.Kl. 02.30 lastade vi hästarna och började köra mot Tyskland för två dagars träning. Efter ca 7 timmars körning var vi framme och hästarna fick vila under fm. Helt annat väder än hemma då det blev ca 20 grader och t-shirtväder på em. Blev ett blandad pass med markarbete och hoppning och alla tre skötte sig bra.Även nästa dag var det varmt och skönt och hästarna trivdes. Nytt hoppass för alla igen och vi jobbade vidare på mer individuell basis med varje häst.Sen blev det någon timmes vila innan vi lastade för hemfärd.

Blev två dagar intensiv och superbra träning inför kommande tävlingsstart som är Elmia Horse Show med Carippu och Carinjo.

Därefter är det SM om två veckor.

 

Denna helg var det tävlingsfritt för våra hästar men Karolina var iväg och coachade Anna och Abon i Flyinge som igen gjorde två kanonrundor.

 

Nu dags att klippa det sista på Carinjo och förbereda packning av lastbil innan det blir avfärd imorgon em mot Jönköping och Elmia.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan