Vad händer.....

Inomhussäsongen

Nu har inomhussäsongen startat och alla hästarna har gjort hågra starter. Flyinge Indoor blev första inhomhustävlingen för Carippu, Carinjo och Nogger där de gjorde några starter var. Alla tre hästarna hoppade bra men det var lite stolpe ut i de flesta klasserna, så resultatmässigt var vi väl inte helt nöjda. Men det gäller att inte bara se till resultatet utan även känslan och hur hästarna hoppade.

Carippu fick gå stora rundan direkt med start i 1.45 med tyvärr ett nedslag i omhoppning på en annars snabb tid som räckt till bra placering och 1.50 Grand Prix kval där det blev nedslag på två räcken.

Carinjo började med att hoppa 1.30 där det också blev ett nedslag i omhoppningen. Sen gick han en 1.35 och hoppade super men första hindret föll på en annars prickfri och snabb runda.

Nogger började med en nollrunda i 1.25 och gick därefter två 1.30 där vi hade chans på att få ett sista felfri runda för att vara klara för Elmia. Men tyvärr så missade vi precis. Sån är sporten så nu är det bara nya tag och blicka framåt inför vintern och planera in bra tävlingar för honom som ger mycket på rutinkonto.

 

Castello gjorde sin första inomhusstart i helgen i Skabersjö och han har levererat bra rundor hela hösten. Placering i alla sina fyra sista starter varav 2 första placeringar. I helgen blev det en 2:a plac i 1.30 och 4:e plac i 1.20 Cool

Nogger fick även gå 1.20 och 1.30 där och var nolla i båda klasserna.

 

Nu laddar vi vidare med träning inför nästa tävling som blir Elmia och därefter SM.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan