Vad händer.....

Lite tävlingsfritt

¨Två hleger tävlingsfritt har det varit sen vi kom hem från NM. Är ju inte så många tävlingar när det är Faslterbo, och det är ju rätt ok att få lite andrum inför kommande utmaningar.

Är ju alltid saker som man kommer efter med på hemmaplan när man är iväg ofta, så då är det skönt med dessa "ofrivilliga" lediga helger.

Till helgen blir det tävlingar i närheten och det är Carinjo och Nogger som ska hoppa båda dagarna. Nogger har haft lite lugnt några veckor efter en intensiv vårsäsong. Så nu är det nya tag och kval till Elmia är målet för honom. Carinjo fortsätter Karolina att tävla för att hon ska ha en häst till som kan gå minst 1.40

Vi har valt att hoppa över utomhus SM med Carippu för att istället åka till 2* tävling i Danmark. Så då kommer även Carinjo och Nogger att få följa med. Kommer vara en bra erfarenhet för Nogger att få följa med och gå 6 års klasserna internationellt.

De andra hästarna rids hemma och för Castello kommer det väl att bli lite tävlingar under hösten.

Stona har vi betäckt och efter första kontroll så var Ida dräktig, och snart är det dags för kontroll igen så vi håller tummarna. Henne har vi betäckt med Vivant v/d Heffnick. Hon har ju ett föl efter Kannatol som är en riktig buse. Mycket egen vilja och full rulle hela dagarna.

Ali ska vi kontrollera om några dagar så vi hoppas han hon har blivit dräktig. Så tillvidare så har vi bestämt att inte rida henne, utan hon får gå och ha det bra i hagen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan