Vad händer.....

Uppdatering

Har sagt det innan och gör det igen Cool, tiden räcker inte alltid till för att skriva och det har varit extremt mycket sen sist. Veckorna bara springer iväg då det är fullt upp i veckorna och tävlingar nästan varje helg.

Varit lite tävlingar här hemma vid då det varit fokus på att försöka kvala Nogger till 6 årschampionetet i Falsterbo, men tyvärr så gick det inte hela vägen. Så han har haft en välförtjänt vila i några veckor helt utan ryttare. Så nu är det snart dags att tävla igen och vi siktar på att kvala till Elmia i höst istället.

Efter Hollan så åkte vi till Sundbyholm med 4 hästar för att Carippu skulle få hoppa 1,50 klasserna där uppe. Han hoppade riktigt bra och var nolla den ena dagen och första utanför placering.

 

Sen red vi Wolkswagen Grand Prix (1.50)i Grevlunda och där blev det fyra fel, men som han hoppade. Efter den fina runda så blev det uttagning till Nordiska Mästerkapen U25 i Hammarö och en plats i laget.

Carinjo fick också hoppa i Grevlunda med Karolina i 1.30 och 1.40, och det blev två bra rundor fast hon inte har tävlat honom på ca 3 år.

På NM blev det en bronsplats för U25 laget efter bra rundor. Tyvärr blev det ingen bra första runda i den individuella finalen så vi valde att inte rida andra rundan. Det är bara till att bita ihop och det kommer fler tävlingar. Men ett BRONS i lag fick vi med oss hem.

 

Ida som vi hade betäckt med Kannatol fick också föl i slutet på maj och allt gick bra. Ett stoföl som är väldigt fin och busig. Vi har nu bestämt oss för att betäcka om Ida så att hon får ett föl till innan hennes tävlingskarriär börjar. I och med detta så har vi gjort ett val att vi kommer inte att satsa på några unghästchampionat med henne.

Även Alli har vi bestämt oss för att betäcka i år, men kommer att tävla fram till inomhussäsongen börjar.

Vilka hingstar det blivit återkommer jag till senare.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan