Vad händer.....

Warszawa

Då var vi hemma igen efter vår senaste tävling i Polen, Warszawa. Denna gång var det Karolina som var iväg med Carippu och Castello

Då det var en 3* tävling med Världscupen för Central Europa så gick Castello lilla rundan vilket innebär 1.30 klasser.

Första dagen så var han dubbellnolla och det blev en 8:e placering, vilket innebar att de var kvalade till fredagens Knock Out klass. Det är en klass om rids på två likadana banor och den som är felfri och snabbast i mål vinner och går vidare. Första heatet vann Karolina och var då klar för omgång två, men där blev det en väldigt snabb motståndare. Men blev en 5:e plats ändå och Castello tyckte det var superkul. Sedan fick han även gå showklassen på lördagen som var en stafetthoppning med ponnyryttarna, även detta tycke han var superkul!

Trots att det var 3* så valde vi att starta Carippu i den stora rundan och första dagen var det 1.45 och där gjorde han en bra runda men tyvärr ett nedslag. Var även en bedömning C och då Karolina valde att inte rida så fort så blev det ett resultat långt ner i listan trots endast ett nedslag.

På fredagen var det kval 2 som gick i 1.50 och det blev absolut ingen bra runda resultat mässigt.

På lördagen blev det vilodag för båda hästarna då Castello skulle hoppa finalen i lilla rundan på söndag och vi valde att gå in med Carippu i Grand Prix som var världscupskval och låg på 1.55

Castello gjorde ytterliggare en nollrunda och det blev en 7:e placering, så ett bra meeting för honom med 3 starter och 3 placeringar.

Sen var det dags för Carippu start. Det var en rejäl bana med riktigt höga och breda hinder och deras fösta start i 1.55

Fick tyvärr ett nedslag på 3:e hindret men därefter hoppade han super på alla svåra distaner och kombinationer. På sista linjen blev det två nedslag till och slutresultatet blev 12 fel. Men vi är jättenöjda med den prestationen och det blev en stor erfarenhet rikare för både häst och ryttare.

Och nu vet vi att han kan hoppa de riktigt stora banorna.

 

Så denna vecka blir det lugnt arbete för dessa hästar och fullt fokus på de övriga som Alexandra har ridit under veckan vi varit borta.

Kanske det blir tävling till helgen med de övriga hästarna.

Kommer att lägga upp lite bilder och även film under veckan.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan