Vad händer.....

På väg igen

Då är vi på båten igen på väg till Jakubowice, Polen. Denna gång bara Alexandra med Cocktail och Carinjo som ska rida juniorklasserna.

Har varit en del tävlingar sedan sist bla. Hagen, Tyskland med Karolina och Carippu och ett meeting hemma för Alexandra. Tiden har inte riktigt funnits för att skriva om dessa tävlingar. Hagen var ju också en tävling med nationshoppning och Karolina red individuellt där. Tyvärr blev inte resultaten riktigt vad vi hade hoppats på men det var en mycket fin tävlingsplats med rejäla banor. Carippu hoppade helt ok men det blev ett par nedslag i varje klass. När vi kom hem fick vi besked om att de var uttagna till att rida NM individuellt men någon dag senare så hittade vi en hålvägg i ena framhoven så vi fick tacka nej. I detta fallet så var vi mer rädda om hästen än att åka på tävlingen. Är ju inget allvarligt i sig och han är ju helt fullt igång men vill att hoven ska växa ut lite till innan vi börjar tävla. Riskerar inget med en bra häst, då det kommer nya tävlingar hela tiden.

Under midsommar var vi i Älmhult med Alexandra och det blev 5 nollrundor på 6 starter så vi var nöjda.

 

Och nu är vi då på väg igen. Blir båt nu på dagen och ikväll när vi är framme i Polen så kör vi vidare hela natten direkt.

Ska försöka uppdatera medans vi är där.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan