Vad händer.....

Resor och resor

Blir mycket resande just nu men alltid kul att komma på internationella tävlingar och speciellt om det är nya ställen.

Hänt en hel del sen vi var iväg sist och en tävling hemma blev det i Skyrup innan det var dags för att packa och bege sig iväg igen.I skyrup tävlade vi två dagar och då bla. med Carippu, Carinjo och Cocktail  som skulle med till Polen. Alla tre hästarna gjorde bra rundor men ungefär ett nedslag var per klass.

Förra veckan var vi i Ciekocinko, Polen då det var bla var nationshoppning för juniorer/children. Alexandra red Cocktail och Carinjo med blandade resultat där vi glömmer vissa och kommer ihåg de som var bra.

Sista dagen blev det en 2:a placering i 1.35 med Cocktail och en 9:e placering i en 1.30. Carinjo och hon fick ingen bra början på meetinget men avslutade med en bra 4 fels runda sista dagen.Alltid skönt att få avsluta bra och då blir även resan hem mycket lättare.

 

Karolina red Carippu i 2* stora rundan där det var två 1.45 ranking klasser med EM kval för YR.Blev två superbra rundor med ett nedslag i varje som kändes lite onödigt, men i övrigt prickfritt och därmed också EM kvalad.

Blev en placering i 1.40 klassen där han var dubbellnolla

 

Så nu hemma hela denna veckan och inga tävlingar i helgen för någon av våra hästar utan återhämtning för de som varit iväg och full träning på övriga som varit hemma.

På måndag packar vi bilen igen och kör mot Hagen, Tyskland med Carippu. Efter bra resultat i Polen så blev Karolina även uttagen till att rida där. Även här är det nationshoppningar och och EM kval.

Så vi får hoppas på lika bra rundor igen men att bommarna vill ligga kvar.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan