Vad händer.....

Scandinavium

Hemma igen efter 6 otroliga dagar i Scandinavium. Vi kom upp på tisdag kväll och det var skönt för det var inte så många som kom då så vi behövde inte vänta så länge innan vi fick köra in på området. Lastade av allting och körde sen bort till lastbilsparkeringen medan Karolina gjorde iordning allt i stallet. Efter det var det dags att ordna ackrediteringen och sen gå till hotellet.

På onsdagen var det fri ridning inne på arenan hela dagen så vi tog ett trimmpass på fm tillsammans med många andra. Efter lunch var det dags för vet check. I övrigt var det en lugn dag så vi passade på att vila själva.

Torsdag var första tävlingsdagen och vår klass gick på kvällen. Så under fm var vi ute och promenerade med Carippu några gånger och på em så red jag ett pass på honom. Första klassen var en 1.40 och det var mycket att titta på inne på arenan med alla blommor. Han brydde sig inte så mycket utan gjorde en bra runda men tyvärr föll sista hindret, men det räckte till en 7:e placering.

Fredag var vilodag för oss så vi passade på att gå på mässan och så hade vi ett gympass inbokat. På kvälen tittade vi på första kvalet till WC kvalet.

Lördag kväll hade vi vår andra klass, också 1.40 och även där hoppade Carippu bra men fick en bom ner även i denna klass men räckte ändå till placering. Klassen gick sent så vi var inte på hotellet förrän efter kl. 23 på kvällen så det blev inte så många timmars sömn då vi skulle starta igen på söndag morgon kl. 9

Söndagens klass var 1.45 och Carippu kändes allra bäst den dagen men kom tyvärr för nära på ett hinder så han fick inte riktigt höjden och tappade lite fokus i sista kombination så det blev 2 bommar ner. Men är supernöjd med alla tre rundor och han har hoppat superbra trots att det blev någon bom ner.Han skötte sig så bra inne på banan trots alla blommor och publik och vi har blivit en erfarenhet rikare.

Jag passade även på att gå alla banor till de stora klasserna för att få ännu mer rutin när det gäller stora, teknika banor. Är ju inte varje dag som man kan gå banorna till WC kval och final.

Så nu är vi tillbaka i vardagen och Carippu får det lite lugnare med uteridning ett par dagar medans övriga hästar tränar på för fullt. Redan till helgen är det två dagars tävling med Carinjo och Wille.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan