Vad händer.....

Scandinavium nästa...

Blev en kanon tävling i helgen när det var sista kvalet för Scandinavium i Borås. I fredags var det warm up klass för hästarna. Carippu och Cocktail gjorde en super runda i sina klasser och var nolla. Carinjo fick gå direkt in i 1.35 och gjorde även han en kanon runda med ett litet pet men som han hoppade. Lekte runt banan och allt såg väldigt enkelt ut.

På lördag var det dags för kvalet och först var det juniorerna. Även i denna klass om också var en 1.35 gjorde Carinjo en mycket bra runda men tyvärr så var han i ett hinder och bommen trillade. Cocktail började lika bra som dagen innan men efter en rivning så blev det lite ofokuserat och styrningen fungerade inte som den skulle. Så även i detta kval blev det bäst resultat med "fel" häst och tyvärr inget Scandinavium för Alexandra. Men vi tar med oss det positiva från de super rundor som Carinjo har gjort och att han är klar för större uppgifter framöver.

Sen var det dags för young riderna och där var bar 16 startande så det blev spännande och intensivt. Karolina gjorde en super fokuserad grundomgång och blev andra nollan i klassen. När alla hade ridit så var det fyra nollor till omhoppning.

Efter en lika spännande omhoppning så stod Karolina som segrare.....Helt otroligt!!!!

Så om två veckor så är det dags för Scandinavium.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan