Vad händer.....

Nytt år - nya tävlingar

Då var årets första tävling avklarad. Vi åkte till Helsingborg med 4st för att komma igång lite smått. Vi red Avd B på alla fyra som var Carippu, Carinjo, Wille och Cocktail för att de skulle få en lugn start på tävlingssäsongen och hoppade lägre klasser än vad de normalt brukar göra.

Alla fyra hästarna hoppade bra och det blev 3 stabila nollrundor. Var bara Cocktail som inte fick rosett med sig hem då styrningen inte är det lättaste på honom i början av säsongen. Han är ju en häst som går bäst när han varit igång ett tag.

Så nu blir det tävlingsfritt denna helg sen är det dags för tre dagars tävling i Åstorp. Och därefter är tanken att alla hästar ska vara i tävling.

 

Denna vår är det fokus på att först och främst kvala in till Scandinavium och därefter blir det satsning på att rida så mycket internationellt som möjligt.

 

Förra året blev det många tävlingsveckor, blev väl ca 5 helger som vi hade helt ledigt. Och detta året kommer det säkert inte att bli mindre med många hästar som är igång och går olika klasser.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan