Vad händer.....

Vinter....

Vintern har kommit till Skåne men mest blåsigt och regn....fast vi är rätt glada så länge vi slipper snön. Blev ju full snöstorm dagen innan vi skulle köra till Flyinge på söndagen för att tävla. Vi höll på i 2 timmar att köra bort snö så att vi kunde få ut lastbilen och till slut kom vi iväg men 1 timme försent. Som tur var så fick vi flytta ner Alexandras start så att hon han rida fram ordentligt ändå.

Blev en bra runda med Cocktail och  noll fel och precis utanför placering. Fick i alla fall med sig en hel del Scandinavium poäng och hoppade upp några steg på listan. Det är ju de 16 bästa juniorerna som får rida.

Karolina fick en riktigt bra runda på Carippu men blev lite låg på ett hinder in i en kombination men även där blev det Scandinavium poäng och lite klättring uppåt på listan. Är lite tuffare för Young rider då det bara är 10 st som får rida.

 

Så nu har det  varit två helger tävlingsfritt med lite lättare träning för Carippu och Cocktail. De andra hästarna har också fått ta det lite lugnare förutom Carinjo och Castello som ska tävla i Åstorp i helgen. Och det blir den allra sista tävlingen detta året. Tänkte sätta mig och räkna ut hur många tävlingshelger det varit 2015, så får återkomma med det....

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan