Vad händer.....

Scandinaviumkvalen fortsätter...

Vi fortsätter att rida alla Scandinavium kvalen med Cocktail och Carippu,  och däremellan har det varit lite mindre endagarstävling för resterande hästar.

Andra kvalet gick i Strömsholm för någon vecka sedan och dit åkte vi bara för att hoppa två dagar, lång resa men hästarna kan inte tävla allt utan sparas för de viktigaste klasserna. Hoppade en klass första dagen innan och därefter kvalet dagen efter. Cocktail och Alexandra gjorde en superrunda men rev tyvärr första hindret och det var lite tråkigt då det endast var 2 eller 3 juniorer som var nolla. Så hade hon klarat nollan så hade det blivit bra poäng med sig hem, nu blev det lite mindre men något i alla fall.Carippu och Karolina fick en hyfsad runda men tyvärr 2 nedslag. Även i denna klass var det inte så många nollor av young riderna så det blev ytterliggare poäng här också.

Denna vecka är det Flyinge Indoor och kval 3 på söndag. Vi började med att tävla i tisdags med Wille som gick in och gjorde en felfri runda i 1.20 och blev placerad. Cocktail hoppade runt en 1.30 och gjorde en stabil nollrunda. Carippu fick hoppa en 1.40 som förberedelse till onsdagen och hoppade bra men fick ett litet pet in i den ena kombinationen.

På onsdag morgon valde vi att starta Wille i 1.25 och fast vi var sena och vi inte hann med någon bangång och en snabb framridning så hoppade han super och det blev en 2:a placering, Wille var supernöjd när han fick komma in och få pris och galoppera ärevarv, det tycker han är toppen.Em var det sen dags för WV ungdoms grand prix dit de 22 bästa enligt ranking har kvalat. Tyvärr blev det ingen bra runda då det blev rätt tidigt nedslag i den första kombinationen och sen blev det lite stressat med följdfel. Var en stor teknisk bana med endast 2 felfria av 15 starter. Så den rundan får gå på rutin kontot.

Så idag lördag är vi hemma och förbereder inför mogondagens kval.

 

Emellan dessa tävlingar har det varit lite endagstävlingar, bla i Torns med Abon, Wille och Castello. Alexandra hoppade Abon och var precis utanför placering. Wille och Castello hoppade 1.30 där båda var nolla och Castello vann. Förra helgen var vi i Lund och Perstorp och alla hästarna gjorde bra rundor men blev 4 fel i alla rundor...tråkigt men ett nedslag får man så lätt.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan