Vad händer.....

Billdal

Sveriges bästa tävling nationellt? Ja, det skulle jag nog vilja säga utan att tveka.

Så fort vi rullade in på parkeringen och började lasta av sakerna kom det en fyrhjuling med släp och alla saker lastades på och kördes till våra boxar. I stallet var det en "fikabox" för ryttare och hästskötare där det hela tiden fanns kaffe/te/varm chocklad. På morgonen var det frukost bullar och under dagen lite annat smått och gott. Detta är guld värt när folk är i stallet hela dagarna och inte behöver springa upp till cafeterian.

Uppe vid arenan fanns det en servering för ryttare/hästägare där det bjöds på dricka och småtugg.Var bra framridning och bra tävlingsarena. Trevliga och hjälpsamma i sekreteriatet och på alla övriga ställen. Så dit kommer vi helt säkert att åka igen.

Även tävlingsmässigt gick det bra men stolpe ut i alla klasser. Vi hade med oss Carippu och Cocktail som gick Scandinavium kval för junior och young rider.

Tyvärr blev det ett nedslag i varje klass men Karolina fick poäng med sig från sitt young rider kval. Alexandra kom precis utanför för att få poäng. 

Så hoppas på bättre tur vid nästa kval som går om 3 veckor i Strömsholm.

 

Hemma trimmas det på för fullt med alla hästarna med mycket uteridning så fort vädret tillåter. Denna helg är det nästan tävlingsfritt då det endast är Alli som ska iväg och tävla på söndag.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan