Vad händer.....

Blandade resultat

I lördags var vi och tävlade i Lillhagen med Carippu, Castello, Wille och Carinjo. Det blev blandade resultat med allt från placeringar, nollrundor till att utgå på egen begäran.

Alexandra och Carinjo  började dagen och gjorde en superrunda i 1.20 dubbelt felfri men tyvärr utanför placering.Karolina red de andra tre i 1.30 där även Carippu fick hoppa för att han skulle få hoppa lite lägre då han den senaste tiden bara gått de större klasserna. Alltid bra för de att ibland få "leka" runt lite lägre ibland. Han var super med på noterna och gjorde en snabb runda med näst snabbaste tiden men rev sista hindret....alltid lika retligt men blev ändå en placering. Även Wille gjorde en bra stabil runda men fick med sig 4 fel. Castello och hon var inte riktigt överens trots bra hoppning från Castellos sida så hon valde att utgå.

Så bara till att träna vidare inför nästa tävling.

Till helgen åker vi till Billdal med Cocktail och Carippu då det är kval till Scandinavium. Blir en lugn helg med bara två hästar och en klass var per dag.Alltid skönt med någon lite lugnare helg då det oftast är fullt upp när det är endagstävlingar hemmavid. Blir inte så många meeting till i år, kanske 2-3 stycken och sen är det endagstävlingar som gäller för de övriga hästarna.

Fortfarande bra väder så det blir mycket uteridning på stubbåkrarna och det gillar hästarna. Blir ju ändå mycket ridning i ridhuset i vinter.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan