Vad händer.....

Tid

Just nu så känns det som att tiden räcker aldrig till. Känns som att vi är på väg någonstanns hela tiden just nu.

Förra veckan igen var vi nere i Polen och tävlade med 3 hästar. Det var underbart att få komma ner till värmen, vi hade ingen dag under 35 grader och det var strålande sol. Så det blev en stor omställning för hästarna vädermässigt och tur att vi han klippa alla innan vi åkte.

Alexandra tävlade Cocktail i Junior rundan och gjorde tre bra rundor men hade några små ryttarmissar.Hon fick med sig tre placeringar hemma och varav en var en andraplats i hennes 1.40 debut.

Karolina red Wille i den 1* rundan och han gjorde tre stabila rundor med placering. Carippu fick hoppa 3* och hoppade helt ok men blev tyvärr lite ryttarmissar i någon runda. Men hästen hoppade väldigt bra.

Det var en bra tävlingplats med bra förutsättningar. Bra banor som var tekniska och det var inte allt för många nollor i klasserna.

Kommer att lägga ut lite bilder från denna tävling också.

 

 

Hem kom vi till ett kallt och regnigt Sverige och det hade varit skönt om man kunde stannat en vecka till. Men de andra hästarna måste också tävlas och vi hade planerat att rida Skånska Mästerkapen med dem.

Det var denna helgen och den blev väl inte helt lyckad. Det var dåligt väder med snö, regn och blåst. Några klasser gick på gräset och några i ridhuset.

Men som vanligt i denna sport så går det upp och ner. Bara att kämpa vidare.

Alexandra och Abon fick en placering i en av sina starter annars var det stolpe ut. Karolina red Castello och hand gjorde tre bra rundor och börjar komma igång riktigt bra nu så det får bli lite meeting för honom nu i höst.

Nu blir det lite småtävlingar och varierande träning hemma innan nästa större tävling.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan