Vad händer.....

Kall tävlingshelg

En kall tävlingshelg med regn och blåst i Åstorp är nu klar. Cocktail, Carinjo, Abon och Wille fick gå några rundor och alla gjorde bra stabila rundor. Cocktail gjorde två klockrena nollrundor och Carinjo fick till en riktigt bra runda i 1.30 med noll fel.

Wille gjorde sin första start efter att han blev sparkad på tävlingarna i Helsingborg. Han var superladdad och kändes fräsch, men blev tyvärr ett ner i omhoppningen.

Abon fick tyvärr med sig sista hindret.

 

Är mycket tävlingar just nu och det planeras för fullt för att få det att gå ihop så att det finns tävlingar som passar alla hästar. Denna helg är det tävlingsfritt men sen vet jag inte när nästa lediga helg blir. Är en hel del tävlingar utomlands inplanerade plus att vi ska hinna tävla de hästar här hemma som inte följer med.

Blir en sväng till Göteborg på fredag och sen i helgen blir det förberedelse för nästa veckas tävlingar utomlands då vi tar 3 hästar med oss. Är ju en del att fixa och planera när man åker utomlands.

 

Så denna veckan blir det lite blandad ridning av alla hästar och försöker rida ut så mycket som det går när vädret tillåter. Kommer även att bli lite hoppning av alla hästarna under veckan.

 

Återkommer innan vi åker....hoppas jag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan