Vad händer.....

Schwerin

Förra helgen var vi i Åstorp med Cocktail, Wille, Carinjo och Carippu. Alexandra gjorde två bra rundor med Cocktail och red en klass på Wille. Var ett tag sen Alexandra tävlade Wille men det kommer bli lite mer nu då de kommer att skifta lite med vem som tävlar honom.

Detta för att han börjar bli lite till åren, 19 år i år och kommer troligtvis bara att hoppa tom 1.25, så han får följa med på de tävlingar där det finns lämpliga klasser till honom.

Han tycker det är roligast att åka på meeting och slippa stå i lastbilen hela dagen så man får försöka planera in tävlingar med inte allt för långa arbetsdagen....men är man gammal och klok så kan man ju ha lite förmåner..

Karolina hoppade Carinjo och Carippu var sin klass. Carippu fick gå en lätt klass och mest busa av sig inför denna veckas tävlingar i Tyskland. Han tyckte det var superkul att få komma ut igen och tävla så det bockades mest på framridningen.

 

Så i tisdags åkte Karolina och Carippu ner till Schwerin för att rida U25 där. Då hon bara hade en häst med sig så passade vi på att samåka med Nicole Holmen.

Onsdag och torsdag har det bara blivit vanlig trimning där nere då Karolinas klasser inte börjar förrän imogon. Så vet check imorgon fm och sen är det första start på kvällen.

 

För de övriga hästarna blir det en liten lugnare vecka och inga tävlingar denna helg. Bara Europ som ska iväg på dressyrtävling på lördag.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan