Vad händer.....

Tiden

Att få tiden att räcka till är det största problemet...många månader sen det blev uppdatering här så tänkte göra en liten kort uppdatering för att komma i fas :)

Har varit en intensiv sommar med mycket tävlingar både här hemma och utomlands. Efter att vi varit nere i Poznan, Polen så blev det lite mindre tävlingar här hemma.

I början på augusti så lastade vi Carinjo, Wille och Castello för två veckors tävling nere i Ciekocinko, Baltca Tour i Polen.

Var en väldigt fin tävlingsplats. Där var två banor, en med fiber och en med gräs. Alla hästarna hoppade bra och var nästan placerade i alla sina starter. Så de fick många rosetter med sig hem.

Var två lärorika veckor både för hästar och ryttare med både glädje och motgång. Vädret var också skiftande med 30 graders värme första veckan till monsunregn med översvämmade stall andra veckan.

Kommer att finnas bilder i en egen mapp.

 

Efter resan blev det lite lugnare period för dessa tre hästar och övriga fick stå för tävlandet. I slutet av augusti åkte vi till Åby travbana för att rida Riders Trophy med Carippu och Cocktail.

Carippu gjorde ett bra meeting. Var placerad i första kvalet och gick vidare till andra kvalet i RST men hade tyvärr ett nedslag där. Cocktail hoppade bra men hade inte bommarna med sig.

Sen var det dags för Skånska Mästerskapen i september och det rids i tre klasser. Alexandra red som junior och fick tyvärr några onödiga nedslag med Abon.

Karolina red både young rider och senior. Blev en placering i andra seniorkvalet med Carippu och var sen nolla i finalen (1.40) och slutade 5:a totalt.

 

Sen var det dags för meeting i Norrköping och Halmstad. Några tävlingar här hemma under september.

 

I början av oktober åkte vi till Odense, Danmark med Carippu, Carinjo och Wille. Blev tyvärr ett meeting där vi absolut inte hade bommarna med oss.

Första dagen rev Carinjo och Wille sista hindret där de inte var i några bommar i övrigt.

 Andra dagen river Carippu första hindret och i övrigt nolla i sin klass.

Carinjo gör en bra runda och är nolla och placerad. Sista dagen hoppar Carippu 1.45 GP som var en stor teknisk bana. Hoppar bra men får två onödiga nedslag.

 

I helgen var det tävlingar i Helsingborg. Alexandra hoppar Cocktail i 1.25 och gör en bra nollrunda. Karolina är nolla med Carinjo i en klass och 4 fel i den andra. Med Carippu är hon nolla i 1.40 och 5:e placerad. I 1.45 som även var young rider kval till Scandinavium blev det två nedslag men fick några poäng med sig.

 

Under denna period mellan tävlingar har det varit fullt upp hemma med allt som ska göras och fixas. Mycket markarbete och uteridning med hästarna. De har även fått gå i hage mycket då det varit mycket meeting och resande. Vilket innebär att det kan bli många dagar utan att de får gå i hage.

 

Denna vecka är vi hemma och det blir en mindre tävling i helgen. Sen reser vi vidare i nästa vecka med tre hästar till Strömsholm.

Ska verkligen försöka uppdater oftare.

Har lagt upp lite nyare filmer på de flesta hästarna och även bilder.

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan