Vad händer.....

Utlandtävling

Förra veckan på tisdag morgon lastade vi Carippu och Carinjo för att åka ner till Poznan, Polen och tävla. Först var det båt 7 timmar och sen ca 5 timmars körning. Efter ca totalt 15 timmar var vi framme och då var det skönt för hästarna att få komma in i sina boxar och vila.

Nästa dag blev det lite lätt ridning på fm och på em var det vet.check. Torsdag började tävlingarna och Carinjo hoppade 1.30 alla dagarna. Det blev tre stora 1.30 för honom och på lördagen var han nolla men tyvärr några tidsfel.

Carippu hoppade 1.35 och 1.40 och sista dagen var de precis utanför placering. Blev blandat resultat på båda hästarna men det var stora tekniska banor vilket blev en bra erfarenhet för framtiden.

På söndag morgon lastade vi tidigt för hemfärd och körde in på gården vid halv tio tiden på kvällen. Så nu har det varit några dagar med lätt ridning för dessa två varvat med hagvistelse.

 

Alexandra har hållt igen de andra hästarna hemma och var även och tävlade i helgen med Abon då det var final i Div 1 Allsvenskan. Hon var nolla i alla sina tre rundor och laget vann båda dagarna.

Så det blev totalseger och uppflyttning till Elitallsvenskan nästa år!

I helgen blir det tävlingar i Lund för Cocktail, Wille och Abon.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan