Vad händer.....

Tävling och träning

Är fullt upp hela dagarna så tiden bara springer iväg....vilket det även gjort dessa senaste två veckorna.

Helgen efter våra hemma tävlingar var det stora tävlingar igen i Skyup. Blev bara Wille som gick där och han hoppade bara en 1.30 vilket han gjorde väldigt bra, men ett onödigt petnedslag.

 

Carippu och Carinjo skulle även gått där men då det blev lite ändring i planeringen så de fick hoppa över denna tävlingen. På söndagen vid lunch så lastade vi dem för att köra ner till Tyskland och träna två dagar för Roffe. Vi var nere på söndag kväll, och sen blev det ett ordentligt pass på måndag eftermiddag och ett på tisdag förmiddag. Därefter var det hemfärd igen.

Helt otroligt vad dessa två pass gav både för mig och hästarna. Var många tips som jag fick med mig så nu blir det fortsatt träning på detta hemma.  Sen väntar två lite större tävlingar för Carippu och Carinjo i början av juni.

 

Nu har det varit tävlingsfritt i två helger....finns alltid en massa annat på gården som ska ordnas. Åkte iväg och tävlade mitt i veckan istället med Abon, Wille och Cocktail. Alla tre hästarna gjorde bra stabila rundor.

Abon och Alexandra blev 5:a i 1.20 efter en superbra runda. Hade snabbaste tiden men tyvärr ett nedslag.

Wille och Karolina fick ett nedslag i 1.20. Var sen nolla i 1.30 men valde att inte hoppa omhoppning. Med Cocktail red hon 1.30 och det blev vinst efter att de varit dubbellnolla

 

Nästa vecka är det tävlingar i Grevlunda med Abon, Carippu och Carinjo!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan