Vad händer.....

Och tävling...

I helgen som var hade vi tävlingar på hemmaklubben och Karolina red Carinjo, Carippu, Cocktail och Wille...tyvärr så var det dåligt väder med mycket regn och dessutom gräsbana.

Så underlaget var väldigt tungt och blött, men några starter blev det. Fredagen hoppade Cocktail och Wille som båda var nolla i 1,30. Carinjo gjorde också en start i 1,30 men gillade inte alls underlaget så det blev inga fler rundor för honom.

Lördagen var lite bättre och de hade sandat rätt bra på banan. Cocktail gjorde en runda i 1.35 och var felfri till sista hindret där ryttaren inte riktigt visade vägen och fick göra en volt. Carippu var nolla i 1.35 och 7:e placerad. Han hoppade även 1.45 och gjorde det superbra med tanke på underlaget, men efter två ryttarmissar så blev det 2 nedslag.

På söndagen åkte vi dit igen och hoppade en klass med Wille och Cocktail, men det var väldigt halt så mindre lyckade rundor. Carippu och Carinjo fick stå över.

Fick i alla fall ta emot pris som bästa Stävie ekipage!

 

På måndagen var hästarna lite trötta i kroppen så de fick lite lugnare ridning i två dagar. Resten av veckan är det markarbete/gymnastikhoppning för hästarna. Sen blir det lite tävling i helgen igen....

Nästa vecka nya utmaningar!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.09 | 09:35

Hej! Jag behöver hjälp att byta gummimatta på lastluckan till min hästlastbil ( B- kortare). Är det något ni kan göra?
Mvh Kajsa Malmström

...
15.03 | 20:54
Team Kielbasa har mottagit 6
12.03 | 10:37
Om oss har mottagit 2
30.09 | 18:01
Int tävlingar 2019 har mottagit 1
Du gillar den här sidan